Vending

Vending

Vending

Wij zijn de nummer 1 leverancier voor vending operators en cateringbedrijven. Wij beleveren deze markt met allerlei soorten producten voor hun automaten.

vending 2

Kennis

Wij hebben wekelijks persoonlijk contact met alle vendingoperators en hebben veel feeling met de markt én de ontwikkelingen in deze markt. In totaal worden er indirect 10.000 automaten in Nederland door ons beleverd. Door de goede relatie en korte lijnen met onze klanten zijn wij hierin sturend op het assortiment.

Van ice tea tot chips

Van een blikje Lipton Ice Tea tot een zakje Croky chips. Ons vending assortiment is enorm breed. Ook heb je bij ons veel mogelijkheden als het gaat om gezonde snacks en producten voor vending apparaten. Dankzij onze korte lijnen met productleveranciers kunnen we altijd snel schakelen en goede aanbiedingen geven. Zo zijn jouw vending apparaten altijd goed gevuld.

Selecta

Logo Selecta

“Selecta heeft Van Dijk Groothandel gekozen als partner voor alle snacks en frisdranken. Samen realiseren we het beste rendement door het juiste assortiment met de hoogste rotatie in onze automaten te plaatsen.”

Selecta Nederland
Bordershop Portret

De voordelen

  • Wij zijn familiair in omgang, professioneel in uitvoering
  • 2500 artikelen uit voorraad leverbaar
  • Levering door een vaste chauffeur, rechtstreeks uit ons klimaatneutrale distributiecentrum
  • Eenvoudig & online bestellen vanuit onze webshop

Kan ik je helpen?

+31 38 33 13 869