Kerst groothandel

Wij als ideale kerst groothandel doen het net even anders dan alle andere kerst groothandelaren. Doordat wij een uitgebreid assortiment van onze eigen merken en andere bekende merken aan kerstartikelen aanbieden, heb je de mogelijkheid om heel flexibel jouw kerstartikelen samen te stellen tot kerstpakket. Hierdoor kan je je eigen persoonlijke touch geven en creëer je een uniek geschenk.

Kerst

Unieke kerstartikelen

Ben je leverancier en ben je op zoek naar originele kerstartikelen voor jouw kerstgeschenken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn namelijk dé groothandel voor de inkoop van de meest stijlvolle, originele en smaakvolle producten voor kerst. Bestellen werkt bij ons heel eenvoudig. Je krijgt jouw eigen inlogcode voor de webshop en maakt je keuze uit onze A-merken of één van de feestelijke productlijnen in kleur- of stijl thema. Wij verzorgen de levering en je kunt jouw klanten of personeel blij maken met originele kerstartikelen.

Kerst groothandel met jarenlange ervaring

Al sinds het jaar 1959 is Van Dijk Groothandel hét adres voor jouw kerstartikelen. Door de jaren heen zijn wij flink gegroeid en richten wij ons steeds meer op originele kerstartikelen voor tijdens de kerst. De passie voor kerstartikelen is echter altijd blijven bestaan. Daarom staan wij ook nu nog bekend als dé kerst groothandel specialist.

Seizoenen

Groothandel kerstartikelen

Wij als groothandel in kerstartikelen helpen jou graag met het uitzoeken van de juiste producten. Wil je zeker weten dat je de juiste keuze maakt? Vraag dan een aantal proefproducten aan. Zo kun je zelf voorproeven en de beste kerstartikelen selecteren die bij jouw wensen aansluiten. Wil je liever advies op maat of een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij wensen je een fijne kerst en staan altijd voor je klaar.

Vending Portret

Advies op maat

De inhoud van jouw geschenkpakketten bij ons inkopen? Wij helpen je graag. Wil je advies op maat? Neem gerust contact met ons op.

Roel Labee

Kan ik je helpen?

+31 38 33 13 869