Brievenbuspakket Pasen

Het brievenbuspakket voor Pasen is het ideale paasgeschenk om bij jouw personeel of andere zakelijke relaties thuis te laten bezorgen. Met dit ontzettend leuke geschenk geef je aan jouw personeel en/of zakelijke relaties een blijk van waardering. Doordat originaliteit en diversiteit erg hoog in het vaandel staan bij ons, kunnen wij een uitgebreid assortiment aanbieden aan brievenbuspakketten voor Pasen tegen scherpe prijzen. Er is dus altijd wel een Pasen brievenbuspakket dat aansluit bij jouw wensen. Heb je specifieke wensen of aanvragen? Twijfel dan niet om met ons contact op te nemen. Wij helpen jou graag bij het vinden van jouw ideale brievenbuspakket geschenk tijdens Pasen voor personeel en andere relaties.

Paasfolder

Ideaal voor verzending

Door de grootte van het brievenbuspakket is het ideaal om te verzenden, want het past bij iedereen door de deur of in de brievenbus. Heb je bijvoorbeeld veel medewerkers of zakelijke relaties? Dan is het ideaal om als paasgeschenk met brievenbuspakketten te gaan werken. Zo hoef je zelf niet de pakketjes rond te gaan brengen, maar kun je deze heel eenvoudig in één keer op de post te zetten. Daarnaast scheelt het ook nog eens veel bezorgkosten ten opzichte van een standaard verzendpakket of eventuele benzineprijzen.

Jarenlange ervaring in brievenbuspakketten voor Pasen

Al sinds het jaar 1959 is Van Dijk Groothandel hét adres voor uw brievenbuspakketten voor Pasen. Door de jaren heen zijn wij flink gegroeid en richten wij ons steeds meer op originele brievenbuspakketten voor Pasen. De passie voor paasgeschenken is altijd blijven bestaan. Daarom staat Van Dijk Groothandel ook nu nog bekend als dé brievenbuspakket voor Pasen groothandel specialist van het Noorden.

Pasen brievenbuspakket groothandel

Met het goede gevoel van Pasen wil je uiteraard ook samen met jouw personeel en relaties het voorjaar ingaan. Met een leuk origineel paasgeschenk motiveer je jouw personeel en laat je zien dat hun inzet wordt gewaardeerd. Bij Van Dijk Groothandel hanteren wij scherpe prijzen, is ons assortiment veelzijdig, is onze kwaliteit subliem en is onze service van een hoog niveau. Hierdoor maken wij ons bij een tal afnemers een gewilde groothandel voor brievenbuspakketten tijdens Pasen. Ben je enthousiast geworden en wil je ook inkopen bij onze groothandel in Kampen? Neem meteen contact met ons op en ontvang een overzichtelijk prijslijst.

Vending Portret

Advies op maat

Brievenbuspakketten voor Pasen bij ons inkopen? Wij helpen je graag. Wil je advies op maat? Neem gerust contact met ons op.

Niels Kalter

Kan ik je helpen?

+31 38 33 13 869