Over Van Dijk Groothandel

Al sinds het jaar 1959 is Van Dijk Groothandel in Kampen hét adres voor food-artikelen voor uw supermarkt, bedrijf, vereniging of speciaalzaak. Hierbij kunt u denken aan zoetwaren, dranken, diepvriesproducten en snacks. Een echt familiebedrijf dat zich kenmerkt door de persoonlijke benadering en een echte service-zin. In oktober 1979 werd een nieuw pand betrokken aan de Handelsstraat 5 te Kampen, waar de groothandel tot 2008 gevestigd was. Daarna is van Dijk groothandel verhuisd naar de Eckertstraat 19 waar we vandaag de dag nog steeds gevestigd zijn.

Wij bieden een zeer breed assortiment aan zoetwaren. U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het voor u in huis. Onder andere chocolade, koek & banket, hard suikerwerk, drop, gum, kinderartikelen en seizoenszoetwaren, van Dijk Groothandel kan u van al deze producten voorzien. Alle bekende A-merken zoals Haribo, Mars, Red Band, Venco, en ga zo maar door, het staat bij ons allemaal op de plank.

Campenaer Koffie is onze nieuwe trots. Smaakvolle koffievariaties die nét even anders zijn dan de rest. Om het u meteen makkelijk te maken verkopen wij ook toppings, suiker en melksticks, disposables of schoonmaakproducten.  Zelfs voor de automaten én het onderhoud hiervan kunt u bij ons terecht!

Lekker veelzijdig noemen wij dat…