Dé Food Groothandel met verstand van smaken!

De lekkerste koeken en zoetwaren, een verrassend assortiment snacks en de populairste dorstlessers; Van Dijk Groothandel staat bekend als een veelzijdige leverancier in food. Ons magazijn is gevestigd in Kampen, waar onze familie al bijna zestig jaar actief is als groothandel in levensmiddelen. Door de jaren heen hebben wij onze positie als food groothandel alleen nog maar meer versterkt. Dat resulteert in een veelzijdig en praktisch assortiment waar zowel supermarkten, speciaalzaken, verenigingen als bedrijven mee uit de voeten kunnen.


Food voor retail en kantine

Van Dijk is een veelzijdige food groothandel waar bijna iedereen terecht kan; of u nu een eigen winkel heeft of op zoek bent naar levensmiddelen voor uw kantine. Ook bakkerijen en speciaalzaken kopen al vele jaren bij ons vanwege ons uitgebreide assortiment aan zoetwaren en kruidenierswaren. Dit varieert van de lekkerste chocolade en bonbons, tot heerlijke beschuiten of oudhollands snoepgoed. Daarnaast is ons veelzijdige assortiment met koeken, koffie, thee, frisdrank, soep en diepvrieshapjes onmisbaar in élke bedrijfs- of verenigingskantine.

Jarenlange ervaring als levensmiddelen groothandel

Al sinds het jaar 1959 is Van Dijk Groothandel hét adres voor zoetwaren. Door de jaren heen zijn wij flink gegroeid en richten wij ons steeds meer op levensmiddelen in het algemeen. De passie voor zoetwaren is echter altijd blijven bestaan. Daarom staat Van Dijk ook nu nog bekend als dé zoetwarenspecialist van het Noorden.

Cup-a-soup-food

Food leverancier in Kampen én de rest van Nederland

Van Dijk is gevestigd aan de Eckertstraat in Kampen en is in de brede regio rondom Kampen een bekende leverancier in food. Ook buiten de regio weten steeds meer bedrijven Van Dijk te vinden. De prijzen zijn goed, het assortiment is veelzijdig, de kwaliteit is subliem en de service van hoog niveau. Dat maakt ons een gewilde foodleverancier bij tal van afnemers. Variërend van scholengemeenschappen, tot delicatessenzaakjes of verenigingskantines. 

Bent u enthousiast en wilt u ook inkopen bij onze groothandel? Neem meteen contact met ons op zodat wij ook voor u een bestelaccount gereed kunnen maken!